Hammarby vs Sirius

Hammarby vs SiriusHammarbySirius

⚽ 2023-10-30 – Allsvenskan

 

Hammarby vs Sirius Förhandstitt

Matchen mellan Hammarby och Sirius kommer att ske den 2023-10-30. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 18:00 GMT. Laget leds av tränare Martí Cifuentes och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sirius har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Hammarby – Sirius, har Hammarby 0 segrar hemma, medan Sirius har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Hammarby: n/a
  • för Sirius: n/a

Resultat Mellan Hammarby och Sirius

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Hammarby och Sirius:

Datum Resultat
2023-07-09 Sirius 1 – 2 Hammarby
2022-10-20 Hammarby 1 – 1 Sirius
2022-04-25 Sirius 0 – 3 Hammarby
2021-10-27 Sirius 0 – 1 Hammarby

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Hammarby – Sirius.

Hammarby vs Sirius Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Hammarby vs Sirius Prognoser

Vår förutsägelse för Hammarby vs Sirius matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-10-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Hammarby vs Sirius Prognoser

Vår förutsägelse för Hammarby vs Sirius matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-10-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Hammarby vs Sirius?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Hammarby vs Sirius rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Hammarby vs Sirius?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,