Haka vs KTP

Haka vs KTPHakaKTP

⚽ 2023-10-07 – Veikkausliiga

 

Haka vs KTP Förhandstitt

Matchen mellan Haka och KTP kommer att ske den 2023-10-07. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare T. Tainio och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan KTP har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Haka – KTP, har Haka 1 segrar hemma, medan KTP har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Haka: n/a
  • för KTP: n/a

Resultat Mellan Haka och KTP

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Haka och KTP:

Datum Resultat
2023-08-21 KTP 1 – 2 Haka
2023-05-05 Haka 4 – 2 KTP
2022-05-25 KTP 2 – 4 Haka
2021-10-27 KTP 2 – 4 Haka

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Haka – KTP.

Haka vs KTP Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Haka vs KTP Prognoser

Vår förutsägelse för Haka vs KTP matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-10-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Haka vs KTP Prognoser

Vår förutsägelse för Haka vs KTP matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-10-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Haka vs KTP?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Haka vs KTP rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Haka vs KTP?

Publicerad i Veikkausliiga Taggar: ,