Häcken vs Varberg

Häcken vs VarbergHäckenVarberg

⚽ 2023-08-13 – Allsvenskan

 

Häcken vs Varberg Förhandstitt

Matchen mellan Häcken och Varberg kommer att ske den 2023-08-13. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare P. Høgmo och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Varberg har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Häcken – Varberg, har Häcken 1 segrar hemma, medan Varberg har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Häcken: B. Traoré(0.86 goals/match);A. Layouni(1 goals/match);
  • för Varberg: n/a

Resultat Mellan Häcken och Varberg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Häcken och Varberg:

Datum Resultat
2023-06-05 Varberg 0 – 2 Häcken
2022-10-02 Varberg 1 – 1 Häcken
2022-05-01 Häcken 3 – 1 Varberg
2021-09-23 Varberg 1 – 1 Häcken

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Häcken – Varberg.

Häcken vs Varberg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Häcken vs Varberg Prognoser

Vår förutsägelse för Häcken vs Varberg matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-08-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Häcken vs Varberg Prognoser

Vår förutsägelse för Häcken vs Varberg matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-08-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Häcken vs Varberg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Häcken vs Varberg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Häcken vs Varberg?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,