Granada vs Girona

Granada vs GironaGranadaGirona

⚽ 2023-09-18 – La Liga

 

Granada vs Girona Förhandstitt

Matchen mellan Granada och Girona kommer att ske den 2023-09-18. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Paco López och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Girona har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Granada – Girona, har Granada 0 segrar hemma, medan Girona har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Granada: Samu(1 goals/match);L. Boyé(1 goals/match);
  • för Girona: Portu(1 goals/match);

Resultat Mellan Granada och Girona

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Granada och Girona:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Granada – Girona.

Granada vs Girona Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Granada vs Girona Prognoser

Vår förutsägelse för Granada vs Girona matchen som spelas i La Liga den 2023-09-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Granada vs Girona Prognoser

Vår förutsägelse för Granada vs Girona matchen som spelas i La Liga den 2023-09-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Granada vs Girona?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Granada vs Girona rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Granada vs Girona?

Publicerad i La Liga Taggar: ,