Golden State Warriors vs Washington Wizards

Golden State Warriors vs Washington WizardsGolden State WarriorsWashington Wizards

🏀 2023-02-14 – NBA

 

Golden State Warriors vs Washington Wizards Förhandstitt

Matchen Golden State Warriors vs Washington Wizards som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2023-02-14. Hemmalaget kommer med 28 segrar på de 56 senaste matcherna som spelats, medan Washington Wizards har ett 0.473 procentuellt facit i vinst på de 55 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Golden State Warriors med 1 segrar på hemmaplan, medan Washington Wizards har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Golden State Warriors en genomsnittlig poängskillnad på 0.1 poäng, medan Washington Wizards har en genomsnittlig poängskillnad på -0.1 poäng:

  • Golden State Warriors: 118.2 poäng i snitt för, 118.1 poäng i snitt mot
  • Washington Wizards: 113.2 poäng i snitt för, 113.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Golden State Warriors och Washington Wizards

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Golden State Warriors och Washington Wizards:

Datum Resultat
2023-01-16 Washington Wizards 118 – 127 Golden State Warriors
2022-07-17 Golden State Warriors 77 – 87 Washington Wizards
2022-03-27 Washington Wizards 123 – 115 Golden State Warriors
2022-03-15 Golden State Warriors 126 – 112 Washington Wizards

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Golden State Warriors vs Washington Wizards matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Golden State Warriors vs Washington Wizards Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Golden State Warriors och Washington Wizards och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Golden State Warriors vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2023-02-14 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Golden State Warriors vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2023-02-14 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Golden State Warriors vs Washington Wizards?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Golden State Warriors vs Washington Wizards, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Golden State Warriors vs Washington Wizards match?

Publicerad i NBA Taggar: ,