Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers

Golden State Warriors vs Los Angeles LakersGolden State WarriorsLos Angeles Lakers

🏀 2023-02-12 – NBA

 

Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers Förhandstitt

Matchen Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:30 GMT tid den 2023-02-12. Hemmalaget kommer med 28 segrar på de 55 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Lakers har ett 0.446 procentuellt facit i vinst på de 56 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Golden State Warriors med 2 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Lakers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Golden State Warriors en genomsnittlig poängskillnad på 0.2 poäng, medan Los Angeles Lakers har en genomsnittlig poängskillnad på -1.5 poäng:

  • Golden State Warriors: 118.5 poäng i snitt för, 118.3 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Lakers: 117.1 poäng i snitt för, 118.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Golden State Warriors och Los Angeles Lakers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Golden State Warriors och Los Angeles Lakers:

Datum Resultat
2022-10-19 Golden State Warriors 123 – 109 Los Angeles Lakers
2022-10-10 Golden State Warriors 121 – 124 Los Angeles Lakers
2022-04-08 Golden State Warriors 128 – 112 Los Angeles Lakers
2022-03-06 Los Angeles Lakers 124 – 116 Golden State Warriors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Golden State Warriors och Los Angeles Lakers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers som spelas i NBA den 2023-02-12 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers som spelas i NBA den 2023-02-12 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Golden State Warriors vs Los Angeles Lakers match?

Publicerad i NBA Taggar: ,