Golden State Warriors vs Houston Rockets

Golden State Warriors vs Houston RocketsGolden State WarriorsHouston Rockets

🏀 2023-11-21 – NBA

 

Golden State Warriors vs Houston Rockets Förhandstitt

Matchen Golden State Warriors vs Houston Rockets som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2023-11-21. Hemmalaget kommer med 6 segrar på de 14 senaste matcherna som spelats, medan Houston Rockets har ett 0.6 procentuellt facit i vinst på de 10 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Golden State Warriors med 1 segrar på hemmaplan, medan Houston Rockets har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Golden State Warriors en genomsnittlig poängskillnad på 0 poäng, medan Houston Rockets har en genomsnittlig poängskillnad på 4.1 poäng:

  • Golden State Warriors: 113.4 poäng i snitt för, 113.4 poäng i snitt mot
  • Houston Rockets: 109.9 poäng i snitt för, 105.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Golden State Warriors och Houston Rockets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Golden State Warriors och Houston Rockets:

Datum Resultat
2023-10-30 Houston Rockets 95 – 106 Golden State Warriors
2023-07-13 Golden State Warriors 101 – 118 Houston Rockets
2023-03-21 Houston Rockets 108 – 121 Golden State Warriors
2023-02-25 Golden State Warriors 116 – 101 Houston Rockets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Golden State Warriors vs Houston Rockets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Golden State Warriors vs Houston Rockets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Golden State Warriors och Houston Rockets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Golden State Warriors vs Houston Rockets Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Houston Rockets som spelas i NBA den 2023-11-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Golden State Warriors vs Houston Rockets Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Houston Rockets som spelas i NBA den 2023-11-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Golden State Warriors vs Houston Rockets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Golden State Warriors vs Houston Rockets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Golden State Warriors vs Houston Rockets match?

Publicerad i NBA Taggar: ,