Golden State Warriors vs Boston Celtics

Golden State Warriors vs Boston CelticsGolden State WarriorsBoston Celtics

🏀 2022-12-11 – NBA

 

Golden State Warriors vs Boston Celtics Förhandstitt

Matchen Golden State Warriors vs Boston Celtics som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:30 GMT tid den 2022-12-11. Hemmalaget kommer med 13 segrar på de 26 senaste matcherna som spelats, medan Boston Celtics har ett 0.808 procentuellt facit i vinst på de 26 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Golden State Warriors med 1 segrar på hemmaplan, medan Boston Celtics har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Golden State Warriors en genomsnittlig poängskillnad på 1 poäng, medan Boston Celtics har en genomsnittlig poängskillnad på 8.8 poäng:

  • Golden State Warriors: 117.4 poäng i snitt för, 116.4 poäng i snitt mot
  • Boston Celtics: 120.8 poäng i snitt för, 112 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Golden State Warriors och Boston Celtics

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Golden State Warriors och Boston Celtics:

Datum Resultat
2022-07-13 Golden State Warriors 92 – 103 Boston Celtics
2022-06-17 Boston Celtics 90 – 103 Golden State Warriors
2022-06-14 Golden State Warriors 104 – 94 Boston Celtics
2022-06-11 Boston Celtics 97 – 107 Golden State Warriors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Golden State Warriors vs Boston Celtics matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Golden State Warriors vs Boston Celtics Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Golden State Warriors och Boston Celtics och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Golden State Warriors vs Boston Celtics Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Boston Celtics som spelas i NBA den 2022-12-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Golden State Warriors vs Boston Celtics Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Boston Celtics som spelas i NBA den 2022-12-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Golden State Warriors vs Boston Celtics?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Golden State Warriors vs Boston Celtics, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Golden State Warriors vs Boston Celtics match?

Publicerad i NBA Taggar: ,