Freiburg vs Borussia Dortmund

Freiburg vs Borussia DortmundFreiburgBorussia Dortmund

⚽ 2023-09-16 – Bundesliga

 

Freiburg vs Borussia Dortmund Förhandstitt

Matchen mellan Freiburg och Borussia Dortmund kommer att ske den 2023-09-16. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 13:30 GMT. Laget leds av tränare C. Streich och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Borussia Dortmund har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Freiburg – Borussia Dortmund, har Freiburg 1 segrar hemma, medan Borussia Dortmund har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Freiburg: n/a
  • för Borussia Dortmund: n/a

Resultat Mellan Freiburg och Borussia Dortmund

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Freiburg och Borussia Dortmund:

Datum Resultat
2023-02-04 Borussia Dortmund 5 – 1 Freiburg
2022-08-12 Freiburg 1 – 3 Borussia Dortmund
2022-01-14 Borussia Dortmund 5 – 1 Freiburg
2021-08-21 Freiburg 2 – 1 Borussia Dortmund

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Freiburg – Borussia Dortmund.

Freiburg vs Borussia Dortmund Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Freiburg vs Borussia Dortmund Prognoser

Vår förutsägelse för Freiburg vs Borussia Dortmund matchen som spelas i Bundesliga den 2023-09-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Freiburg vs Borussia Dortmund Prognoser

Vår förutsägelse för Freiburg vs Borussia Dortmund matchen som spelas i Bundesliga den 2023-09-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Freiburg vs Borussia Dortmund?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Freiburg vs Borussia Dortmund rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Freiburg vs Borussia Dortmund?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,