Feyenoord vs Shakhtar Donetsk

Feyenoord vs Shakhtar DonetskFeyenoordShakhtar Donetsk

⚽ 2023-03-16 – UEFA Europa League

 

Feyenoord vs Shakhtar Donetsk Förhandstitt

Matchen mellan Feyenoord och Shakhtar Donetsk kommer att ske den 2023-03-16. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 17:45 GMT. Laget leds av tränare A. Slot och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Shakhtar Donetsk har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Feyenoord – Shakhtar Donetsk, har Feyenoord 0 segrar hemma, medan Shakhtar Donetsk har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Feyenoord: n/a
  • för Shakhtar Donetsk: n/a

Resultat Mellan Feyenoord och Shakhtar Donetsk

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Feyenoord och Shakhtar Donetsk:

Datum Resultat
2023-03-09 Shakhtar Donetsk 1 – 1 Feyenoord
2017-11-01 Shakhtar Donetsk 3 – 1 Feyenoord
2017-10-17 Feyenoord 1 – 2 Shakhtar Donetsk
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Feyenoord – Shakhtar Donetsk.

Feyenoord vs Shakhtar Donetsk Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Feyenoord vs Shakhtar Donetsk Prognoser

Vår förutsägelse för Feyenoord vs Shakhtar Donetsk matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-03-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Feyenoord vs Shakhtar Donetsk Prognoser

Vår förutsägelse för Feyenoord vs Shakhtar Donetsk matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-03-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Feyenoord vs Shakhtar Donetsk?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Feyenoord vs Shakhtar Donetsk rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Feyenoord vs Shakhtar Donetsk?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,