Ferencvaros vs Bayer Leverkusen

Ferencvaros vs Bayer LeverkusenFerencvarosBayer Leverkusen

⚽ 2023-03-16 – UEFA Europa League

 

Ferencvaros vs Bayer Leverkusen Förhandstitt

Matchen mellan Ferencvaros och Bayer Leverkusen kommer att ske den 2023-03-16. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare S. Cherchesov och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Bayer Leverkusen har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Ferencvaros – Bayer Leverkusen, har Ferencvaros 1 segrar hemma, medan Bayer Leverkusen har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Ferencvaros: n/a
  • för Bayer Leverkusen: F. Wirtz(1 goals/match);

Resultat Mellan Ferencvaros och Bayer Leverkusen

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Ferencvaros och Bayer Leverkusen:

Datum Resultat
2023-03-09 Bayer Leverkusen 2 – 0 Ferencvaros
2021-12-09 Ferencvaros 1 – 0 Bayer Leverkusen
2021-09-16 Bayer Leverkusen 2 – 1 Ferencvaros
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Ferencvaros – Bayer Leverkusen.

Ferencvaros vs Bayer Leverkusen Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Ferencvaros vs Bayer Leverkusen Prognoser

Vår förutsägelse för Ferencvaros vs Bayer Leverkusen matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-03-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Ferencvaros vs Bayer Leverkusen Prognoser

Vår förutsägelse för Ferencvaros vs Bayer Leverkusen matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-03-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Ferencvaros vs Bayer Leverkusen?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Ferencvaros vs Bayer Leverkusen rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Ferencvaros vs Bayer Leverkusen?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,