Fenerbahce vs Panathinaikos

Fenerbahce vs PanathinaikosFenerbahcePanathinaikos

🏀 2023-10-17 – Euroleague

 

Fenerbahce vs Panathinaikos Förhandstitt

Matchen Fenerbahce vs Panathinaikos som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 17:15 GMT tid den 2023-10-17. Hemmalaget kommer med 21 segrar på de 28 senaste matcherna som spelats, medan Panathinaikos har ett 1.000 procentuellt facit i vinst på de 2 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Fenerbahce med 1 segrar på hemmaplan, medan Panathinaikos har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Fenerbahce en genomsnittlig poängskillnad på 11.2 poäng, medan Panathinaikos har en genomsnittlig poängskillnad på 6.5 poäng:

  • Fenerbahce: 87.1 poäng i snitt för, 75.9 poäng i snitt mot
  • Panathinaikos: 74.0 poäng i snitt för, 67.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Fenerbahce och Panathinaikos

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Fenerbahce och Panathinaikos:

Datum Resultat
2023-09-16 Panathinaikos 66 – 79 Fenerbahce
2023-01-10 Panathinaikos 88 – 94 Fenerbahce
2022-11-18 Fenerbahce 107 – 77 Panathinaikos
2022-04-08 Fenerbahce 59 – 62 Panathinaikos

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Fenerbahce vs Panathinaikos matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Fenerbahce vs Panathinaikos Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Fenerbahce och Panathinaikos och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Fenerbahce vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Fenerbahce vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2023-10-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Fenerbahce vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Fenerbahce vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2023-10-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Fenerbahce vs Panathinaikos?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Fenerbahce vs Panathinaikos, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Fenerbahce vs Panathinaikos match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,