FC Copenhagen vs Vejle

FC Copenhagen vs VejleFC CopenhagenVejle

⚽ 2023-10-21 – Superliga

 

FC Copenhagen vs Vejle Förhandstitt

Matchen mellan FC Copenhagen och Vejle kommer att ske den 2023-10-21. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare J. Neestrup och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Vejle har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan FC Copenhagen – Vejle, har FC Copenhagen 2 segrar hemma, medan Vejle har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för FC Copenhagen: n/a
  • för Vejle: n/a

Resultat Mellan FC Copenhagen och Vejle

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan FC Copenhagen och Vejle:

Datum Resultat
2023-07-29 Vejle 2 – 3 FC Copenhagen
2023-04-06 Vejle 0 – 0 FC Copenhagen
2023-03-01 FC Copenhagen 2 – 0 Vejle
2021-10-31 FC Copenhagen 3 – 0 Vejle

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan FC Copenhagen – Vejle.

FC Copenhagen vs Vejle Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

FC Copenhagen vs Vejle Prognoser

Vår förutsägelse för FC Copenhagen vs Vejle matchen som spelas i Superliga den 2023-10-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

FC Copenhagen vs Vejle Prognoser

Vår förutsägelse för FC Copenhagen vs Vejle matchen som spelas i Superliga den 2023-10-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på FC Copenhagen vs Vejle?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen FC Copenhagen vs Vejle rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för FC Copenhagen vs Vejle?

Publicerad i Superliga Taggar: ,