FC Copenhagen vs OB

FC Copenhagen vs OBFC CopenhagenOB

⚽ 2023-08-11 – Superliga

 

FC Copenhagen vs OB Förhandstitt

Matchen mellan FC Copenhagen och OB kommer att ske den 2023-08-11. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare J. Neestrup och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan OB har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan FC Copenhagen – OB, har FC Copenhagen 2 segrar hemma, medan OB har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för FC Copenhagen: Diogo Gonçalves(1 goals/match);V. Lund Jensen(1 goals/match);
  • för OB: R. Al Hajj(1 goals/match);M. Turay(1 goals/match);

Resultat Mellan FC Copenhagen och OB

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan FC Copenhagen och OB:

Datum Resultat
2023-03-05 FC Copenhagen 7 – 0 OB
2022-09-10 OB 2 – 1 FC Copenhagen
2022-02-20 FC Copenhagen 2 – 0 OB
2021-08-01 OB 0 – 2 FC Copenhagen

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan FC Copenhagen – OB.

FC Copenhagen vs OB Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

FC Copenhagen vs OB Prognoser

Vår förutsägelse för FC Copenhagen vs OB matchen som spelas i Superliga den 2023-08-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

FC Copenhagen vs OB Prognoser

Vår förutsägelse för FC Copenhagen vs OB matchen som spelas i Superliga den 2023-08-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på FC Copenhagen vs OB?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen FC Copenhagen vs OB rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för FC Copenhagen vs OB?

Publicerad i Superliga Taggar: ,