FC Copenhagen vs AaB

FC Copenhagen vs AaBFC CopenhagenAaB

⚽ 2023-02-26 – Superliga

 

FC Copenhagen vs AaB Förhandstitt

Matchen mellan FC Copenhagen och AaB kommer att ske den 2023-02-26. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare J. Neestrup och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan AaB har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan FC Copenhagen – AaB, har FC Copenhagen 1 segrar hemma, medan AaB har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för FC Copenhagen: Pep Biel Mas Jaume(0.86 goals/match);
  • för AaB: n/a

Resultat Mellan FC Copenhagen och AaB

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan FC Copenhagen och AaB:

Datum Resultat
2022-07-24 AaB 1 – 3 FC Copenhagen
2022-05-22 FC Copenhagen 3 – 0 AaB
2022-04-03 AaB 0 – 1 FC Copenhagen
2021-11-28 AaB 1 – 3 FC Copenhagen

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan FC Copenhagen – AaB.

FC Copenhagen vs AaB Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

FC Copenhagen vs AaB Prognoser

Vår förutsägelse för FC Copenhagen vs AaB matchen som spelas i Superliga den 2023-02-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

FC Copenhagen vs AaB Prognoser

Vår förutsägelse för FC Copenhagen vs AaB matchen som spelas i Superliga den 2023-02-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på FC Copenhagen vs AaB?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen FC Copenhagen vs AaB rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för FC Copenhagen vs AaB?

Publicerad i Superliga Taggar: ,