Everton vs AFC Bournemouth

Everton vs AFC BournemouthEvertonAFC Bournemouth

⚽ 2023-05-28 – Premier League

 

Everton vs AFC Bournemouth Förhandstitt

Matchen mellan Everton och AFC Bournemouth kommer att ske den 2023-05-28. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare S. Dyche och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan AFC Bournemouth har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Everton – AFC Bournemouth, har Everton 0 segrar hemma, medan AFC Bournemouth har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Everton: n/a
  • för AFC Bournemouth: n/a

Resultat Mellan Everton och AFC Bournemouth

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Everton och AFC Bournemouth:

Datum Resultat
2022-11-12 AFC Bournemouth 3 – 0 Everton
2022-11-08 AFC Bournemouth 4 – 1 Everton
2020-07-26 Everton 1 – 3 AFC Bournemouth
2019-09-15 AFC Bournemouth 3 – 1 Everton

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Everton – AFC Bournemouth.

Everton vs AFC Bournemouth Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Everton vs AFC Bournemouth Prognoser

Vår förutsägelse för Everton vs AFC Bournemouth matchen som spelas i Premier League den 2023-05-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Everton vs AFC Bournemouth Prognoser

Vår förutsägelse för Everton vs AFC Bournemouth matchen som spelas i Premier League den 2023-05-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Everton vs AFC Bournemouth?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Everton vs AFC Bournemouth rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Everton vs AFC Bournemouth?

Publicerad i Premier League Taggar: ,