Empoli vs Juventus

Empoli vs JuventusEmpoliJuventus

⚽ 2023-09-03 – Serie A

 

Empoli vs Juventus Förhandstitt

Matchen mellan Empoli och Juventus kommer att ske den 2023-09-03. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 18:45 GMT. Laget leds av tränare P. Zanetti och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Juventus har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Empoli – Juventus, har Empoli 1 segrar hemma, medan Juventus har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Empoli: n/a
  • för Juventus: D. Vlahović(1 goals/match);

Resultat Mellan Empoli och Juventus

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Empoli och Juventus:

Datum Resultat
2023-05-22 Empoli 4 – 1 Juventus
2022-10-21 Juventus 4 – 0 Empoli
2022-02-26 Empoli 2 – 3 Juventus
2021-08-28 Juventus 0 – 1 Empoli

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Empoli – Juventus.

Empoli vs Juventus Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Empoli vs Juventus Prognoser

Vår förutsägelse för Empoli vs Juventus matchen som spelas i Serie A den 2023-09-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Empoli vs Juventus Prognoser

Vår förutsägelse för Empoli vs Juventus matchen som spelas i Serie A den 2023-09-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Empoli vs Juventus?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Empoli vs Juventus rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Empoli vs Juventus?

Publicerad i Serie A Taggar: ,