Elche vs Rayo Vallecano

Elche vs Rayo VallecanoElcheRayo Vallecano

⚽ 2023-04-29 – La Liga

 

Elche vs Rayo Vallecano Förhandstitt

Matchen mellan Elche och Rayo Vallecano kommer att ske den 2023-04-29. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 14:15 GMT. Laget leds av tränare S. Beccacece och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Rayo Vallecano har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Elche – Rayo Vallecano, har Elche 1 segrar hemma, medan Rayo Vallecano har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Elche: n/a
  • för Rayo Vallecano: n/a

Resultat Mellan Elche och Rayo Vallecano

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Elche och Rayo Vallecano:

Datum Resultat
2022-10-03 Rayo Vallecano 2 – 1 Elche
2022-02-18 Elche 2 – 1 Rayo Vallecano
2021-10-17 Rayo Vallecano 2 – 1 Elche
2021-01-16 Rayo Vallecano 2 – 0 Elche

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Elche – Rayo Vallecano.

Elche vs Rayo Vallecano Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Elche vs Rayo Vallecano Prognoser

Vår förutsägelse för Elche vs Rayo Vallecano matchen som spelas i La Liga den 2023-04-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Elche vs Rayo Vallecano Prognoser

Vår förutsägelse för Elche vs Rayo Vallecano matchen som spelas i La Liga den 2023-04-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Elche vs Rayo Vallecano?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Elche vs Rayo Vallecano rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Elche vs Rayo Vallecano?

Publicerad i La Liga Taggar: ,