Elche vs Espanyol

Elche vs EspanyolElcheEspanyol

⚽ 2023-02-19 – La Liga

 

Elche vs Espanyol Förhandstitt

Matchen mellan Elche och Espanyol kommer att ske den 2023-02-19. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare Pablo Machín och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Espanyol har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Elche – Espanyol, har Elche 0 segrar hemma, medan Espanyol har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Elche: n/a
  • för Espanyol: n/a

Resultat Mellan Elche och Espanyol

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Elche och Espanyol:

Datum Resultat
2022-10-23 Espanyol 2 – 2 Elche
2022-01-10 Espanyol 1 – 2 Elche
2021-10-23 Elche 2 – 2 Espanyol
2015-04-06 Espanyol 1 – 1 Elche

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Elche – Espanyol.

Elche vs Espanyol Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Elche vs Espanyol Prognoser

Vår förutsägelse för Elche vs Espanyol matchen som spelas i La Liga den 2023-02-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Elche vs Espanyol Prognoser

Vår förutsägelse för Elche vs Espanyol matchen som spelas i La Liga den 2023-02-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Elche vs Espanyol?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Elche vs Espanyol rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Elche vs Espanyol?

Publicerad i La Liga Taggar: ,