Djurgården vs Degerfors

Djurgården vs DegerforsDjurgårdenDegerfors

⚽ 2023-08-27 – Allsvenskan

 

Djurgården vs Degerfors Förhandstitt

Matchen mellan Djurgården och Degerfors kommer att ske den 2023-08-27. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Degerfors har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Djurgården – Degerfors, har Djurgården 2 segrar hemma, medan Degerfors har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Djurgården: n/a
  • för Degerfors: n/a

Resultat Mellan Djurgården och Degerfors

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Djurgården och Degerfors:

Datum Resultat
2023-04-30 Degerfors 2 – 1 Djurgården
2022-10-01 Degerfors 3 – 0 Djurgården
2022-04-04 Djurgården 3 – 1 Degerfors
2021-09-22 Djurgården 3 – 2 Degerfors

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Djurgården – Degerfors.

Djurgården vs Degerfors Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Djurgården vs Degerfors Prognoser

Vår förutsägelse för Djurgården vs Degerfors matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-08-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Djurgården vs Degerfors Prognoser

Vår förutsägelse för Djurgården vs Degerfors matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-08-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Djurgården vs Degerfors?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Djurgården vs Degerfors rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Djurgården vs Degerfors?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,