Djurgården vs AIK

Djurgården vs AIKDjurgårdenAIK

⚽ 2023-05-28 – Allsvenskan

 

Djurgården vs AIK Förhandstitt

Matchen mellan Djurgården och AIK kommer att ske den 2023-05-28. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan AIK har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Djurgården – AIK, har Djurgården 0 segrar hemma, medan AIK har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Djurgården: n/a
  • för AIK: n/a

Resultat Mellan Djurgården och AIK

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Djurgården och AIK:

Datum Resultat
2022-10-16 Djurgården 1 – 2 AIK
2022-04-24 AIK 1 – 0 Djurgården
2021-10-03 AIK 1 – 0 Djurgården
2021-08-08 Djurgården 1 – 4 AIK

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Djurgården – AIK.

Djurgården vs AIK Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Djurgården vs AIK Prognoser

Vår förutsägelse för Djurgården vs AIK matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-05-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Djurgården vs AIK Prognoser

Vår förutsägelse för Djurgården vs AIK matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-05-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Djurgården vs AIK?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Djurgården vs AIK rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Djurgården vs AIK?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,