Dinamo Zagreb vs Astana

Dinamo Zagreb vs AstanaDinamo ZagrebAstana

⚽ 2023-07-25 – UEFA Champions League

 

Dinamo Zagreb vs Astana Förhandstitt

Matchen mellan Dinamo Zagreb och Astana kommer att ske den 2023-07-25. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 18:00 GMT. Laget leds av tränare I. Bišćan och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Astana har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Dinamo Zagreb – Astana, har Dinamo Zagreb 1 segrar hemma, medan Astana har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Dinamo Zagreb: n/a
  • för Astana: n/a

Resultat Mellan Dinamo Zagreb och Astana

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Dinamo Zagreb och Astana:

Datum Resultat
2018-08-14 Dinamo Zagreb 1 – 0 Astana
2018-08-07 Astana 0 – 2 Dinamo Zagreb
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Dinamo Zagreb – Astana.

Dinamo Zagreb vs Astana Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Dinamo Zagreb vs Astana Prognoser

Vår förutsägelse för Dinamo Zagreb vs Astana matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-07-25 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Dinamo Zagreb vs Astana Prognoser

Vår förutsägelse för Dinamo Zagreb vs Astana matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-07-25 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Dinamo Zagreb vs Astana?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Dinamo Zagreb vs Astana rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Dinamo Zagreb vs Astana?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,