Deportivo Alavés vs Valencia

Deportivo Alavés vs ValenciaDeportivo AlavésValencia

⚽ 2023-09-02 – La Liga

 

Deportivo Alavés vs Valencia Förhandstitt

Matchen mellan Deportivo Alavés och Valencia kommer att ske den 2023-09-02. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare Luis García och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Valencia har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Deportivo Alavés – Valencia, har Deportivo Alavés 1 segrar hemma, medan Valencia har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Deportivo Alavés: Kike García(1 goals/match);
  • för Valencia: n/a

Resultat Mellan Deportivo Alavés och Valencia

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Deportivo Alavés och Valencia:

Datum Resultat
2022-02-13 Deportivo Alavés 2 – 1 Valencia
2021-08-27 Valencia 3 – 0 Deportivo Alavés
2021-04-24 Valencia 1 – 1 Deportivo Alavés
2020-11-22 Deportivo Alavés 2 – 2 Valencia

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Deportivo Alavés – Valencia.

Deportivo Alavés vs Valencia Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Deportivo Alavés vs Valencia Prognoser

Vår förutsägelse för Deportivo Alavés vs Valencia matchen som spelas i La Liga den 2023-09-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Deportivo Alavés vs Valencia Prognoser

Vår förutsägelse för Deportivo Alavés vs Valencia matchen som spelas i La Liga den 2023-09-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Deportivo Alavés vs Valencia?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Deportivo Alavés vs Valencia rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Deportivo Alavés vs Valencia?

Publicerad i La Liga Taggar: ,