Degerfors vs Sirius

Degerfors vs SiriusDegerforsSirius

⚽ 2023-07-15 – Allsvenskan

 

Degerfors vs Sirius Förhandstitt

Matchen mellan Degerfors och Sirius kommer att ske den 2023-07-15. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare T. Solberg och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sirius har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Degerfors – Sirius, har Degerfors 0 segrar hemma, medan Sirius har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Degerfors: n/a
  • för Sirius: n/a

Resultat Mellan Degerfors och Sirius

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Degerfors och Sirius:

Datum Resultat
2022-10-08 Degerfors 0 – 0 Sirius
2022-07-17 Sirius 2 – 0 Degerfors
2021-09-18 Degerfors 1 – 2 Sirius
2021-07-24 Sirius 2 – 0 Degerfors

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Degerfors – Sirius.

Degerfors vs Sirius Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Degerfors vs Sirius Prognoser

Vår förutsägelse för Degerfors vs Sirius matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-07-15 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Degerfors vs Sirius Prognoser

Vår förutsägelse för Degerfors vs Sirius matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-07-15 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Degerfors vs Sirius?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Degerfors vs Sirius rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Degerfors vs Sirius?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,