Darmstadt vs Borussia M’gladbach

Darmstadt vs Borussia M’gladbachDarmstadtBorussia M'gladbach

⚽ 2023-09-17 – Bundesliga

 

Darmstadt vs Borussia M’gladbach Förhandstitt

Matchen mellan Darmstadt och Borussia M’gladbach kommer att ske den 2023-09-17. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare T. Lieberknecht och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Borussia M’gladbach har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Darmstadt – Borussia M’gladbach, har Darmstadt 1 segrar hemma, medan Borussia M’gladbach har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Darmstadt: n/a
  • för Borussia M’gladbach: n/a

Resultat Mellan Darmstadt och Borussia M’gladbach

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Darmstadt och Borussia M’gladbach:

Datum Resultat
2022-10-18 Darmstadt 2 – 1 Borussia M’gladbach
2017-05-20 Borussia M’gladbach 2 – 2 Darmstadt
2017-01-21 Darmstadt 0 – 0 Borussia M’gladbach
2016-05-14 Darmstadt 0 – 2 Borussia M’gladbach

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Darmstadt – Borussia M’gladbach.

Darmstadt vs Borussia M’gladbach Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Darmstadt vs Borussia M'gladbach Prognoser

Vår förutsägelse för Darmstadt vs Borussia M'gladbach matchen som spelas i Bundesliga den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Darmstadt vs Borussia M'gladbach Prognoser

Vår förutsägelse för Darmstadt vs Borussia M'gladbach matchen som spelas i Bundesliga den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Darmstadt vs Borussia M’gladbach?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Darmstadt vs Borussia M’gladbach rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Darmstadt vs Borussia M’gladbach?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,