Dallas Mavericks vs Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks vs Milwaukee BucksDallas MavericksMilwaukee Bucks

🏀 2022-12-10 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Milwaukee Bucks Förhandstitt

Matchen Dallas Mavericks vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2022-12-10. Hemmalaget kommer med 13 segrar på de 24 senaste matcherna som spelats, medan Milwaukee Bucks har ett 0.75 procentuellt facit i vinst på de 24 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Dallas Mavericks med 0 segrar på hemmaplan, medan Milwaukee Bucks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Dallas Mavericks en genomsnittlig poängskillnad på 3 poäng, medan Milwaukee Bucks har en genomsnittlig poängskillnad på 5.1 poäng:

  • Dallas Mavericks: 111.7 poäng i snitt för, 108.7 poäng i snitt mot
  • Milwaukee Bucks: 113.1 poäng i snitt för, 108 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Dallas Mavericks och Milwaukee Bucks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Dallas Mavericks och Milwaukee Bucks:

Datum Resultat
2022-11-28 Milwaukee Bucks 124 – 115 Dallas Mavericks
2022-07-15 Milwaukee Bucks 100 – 89 Dallas Mavericks
2022-04-03 Milwaukee Bucks 112 – 118 Dallas Mavericks
2021-12-24 Dallas Mavericks 95 – 102 Milwaukee Bucks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Dallas Mavericks vs Milwaukee Bucks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Dallas Mavericks vs Milwaukee Bucks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Dallas Mavericks och Milwaukee Bucks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Dallas Mavericks vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2022-12-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Dallas Mavericks vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2022-12-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Dallas Mavericks vs Milwaukee Bucks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Dallas Mavericks vs Milwaukee Bucks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Dallas Mavericks vs Milwaukee Bucks match?

Publicerad i NBA Taggar: ,