Dallas Mavericks vs Cleveland Cavaliers

Dallas Mavericks vs Cleveland CavaliersDallas MavericksCleveland Cavaliers

🏀 2022-12-15 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Cleveland Cavaliers Förhandstitt

Matchen Dallas Mavericks vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:00 GMT tid den 2022-12-15. Hemmalaget kommer med 14 segrar på de 27 senaste matcherna som spelats, medan Cleveland Cavaliers har ett 0.607 procentuellt facit i vinst på de 28 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Dallas Mavericks med 1 segrar på hemmaplan, medan Cleveland Cavaliers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Dallas Mavericks en genomsnittlig poängskillnad på 1.8 poäng, medan Cleveland Cavaliers har en genomsnittlig poängskillnad på 5.8 poäng:

  • Dallas Mavericks: 111.9 poäng i snitt för, 110.1 poäng i snitt mot
  • Cleveland Cavaliers: 110.9 poäng i snitt för, 105.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Dallas Mavericks och Cleveland Cavaliers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Dallas Mavericks och Cleveland Cavaliers:

Datum Resultat
2022-03-31 Cleveland Cavaliers 112 – 120 Dallas Mavericks
2021-11-30 Dallas Mavericks 96 – 114 Cleveland Cavaliers
2021-05-10 Cleveland Cavaliers 97 – 124 Dallas Mavericks
2021-05-08 Dallas Mavericks 110 – 90 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Dallas Mavericks vs Cleveland Cavaliers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Dallas Mavericks vs Cleveland Cavaliers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Dallas Mavericks och Cleveland Cavaliers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Dallas Mavericks vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2022-12-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Dallas Mavericks vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2022-12-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Dallas Mavericks vs Cleveland Cavaliers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Dallas Mavericks vs Cleveland Cavaliers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Dallas Mavericks vs Cleveland Cavaliers match?

Publicerad i NBA Taggar: ,