Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna

Crvena zvezda mts vs Virtus BolognaCrvena zvezda mtsVirtus Bologna

🏀 2022-12-02 – Euroleague

 

Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna Förhandstitt

Matchen Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 17:00 GMT tid den 2022-12-02. Hemmalaget kommer med segrar på de senaste matcherna som spelats, medan Virtus Bologna har ett 0.867 procentuellt facit i vinst på de 30 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Crvena zvezda mts med 0 segrar på hemmaplan, medan Virtus Bologna har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Crvena zvezda mts en genomsnittlig poängskillnad på poäng, medan Virtus Bologna har en genomsnittlig poängskillnad på 10.1 poäng:

  • Crvena zvezda mts: poäng i snitt för, poäng i snitt mot
  • Virtus Bologna: 88.9 poäng i snitt för, 78.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Crvena zvezda mts och Virtus Bologna

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Crvena zvezda mts och Virtus Bologna:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Crvena zvezda mts och Virtus Bologna och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna Prognoser

Vår prognos för matchen Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague den 2022-12-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna Prognoser

Vår prognos för matchen Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague den 2022-12-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Crvena zvezda mts vs Virtus Bologna match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,