Crvena zvezda mts vs Anadolu Efes

Crvena zvezda mts vs Anadolu EfesCrvena zvezda mtsAnadolu Efes

🏀 2023-03-08 – Euroleague

 

Crvena zvezda mts vs Anadolu Efes Förhandstitt

Matchen Crvena zvezda mts vs Anadolu Efes som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2023-03-08. Hemmalaget kommer med segrar på de senaste matcherna som spelats, medan Anadolu Efes har ett 0.964 procentuellt facit i vinst på de 28 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Crvena zvezda mts med 1 segrar på hemmaplan, medan Anadolu Efes har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Crvena zvezda mts en genomsnittlig poängskillnad på poäng, medan Anadolu Efes har en genomsnittlig poängskillnad på 13.7 poäng:

  • Crvena zvezda mts: poäng i snitt för, poäng i snitt mot
  • Anadolu Efes: 89.0 poäng i snitt för, 75.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Crvena zvezda mts och Anadolu Efes

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Crvena zvezda mts och Anadolu Efes:

Datum Resultat
2022-10-07 Anadolu Efes 72 – 59 Crvena zvezda mts
2022-04-08 Crvena zvezda mts 93 – 85 Anadolu Efes
2021-12-22 Anadolu Efes 84 – 83 Crvena zvezda mts
2021-01-26 Anadolu Efes 86 – 72 Crvena zvezda mts

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Crvena zvezda mts vs Anadolu Efes matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Crvena zvezda mts vs Anadolu Efes Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Crvena zvezda mts och Anadolu Efes och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Crvena zvezda mts vs Anadolu Efes Prognoser

Vår prognos för matchen Crvena zvezda mts vs Anadolu Efes som spelas i Euroleague den 2023-03-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Crvena zvezda mts vs Anadolu Efes Prognoser

Vår prognos för matchen Crvena zvezda mts vs Anadolu Efes som spelas i Euroleague den 2023-03-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Crvena zvezda mts vs Anadolu Efes?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Crvena zvezda mts vs Anadolu Efes, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Crvena zvezda mts vs Anadolu Efes match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,