Costa Rica vs Tyskland

Costa Rica vs TysklandCosta RicaTyskland

⚽ 2022-12-01 – Fotbolls-VM

 

Costa Rica vs Tyskland Förhandstitt

Matchen mellan Costa Rica och Tyskland kommer att ske den 2022-12-01. Mötet i Fotbolls-VM kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare L. Suárez och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Tyskland har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Costa Rica – Tyskland, har Costa Rica 0 segrar hemma, medan Tyskland har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Costa Rica: n/a
  • för Tyskland: n/a

Resultat Mellan Costa Rica och Tyskland

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Costa Rica och Tyskland:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Costa Rica – Tyskland.

Costa Rica vs Tyskland Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Costa Rica vs Tyskland Prognoser

Vår förutsägelse för Costa Rica vs Tyskland matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-12-01 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Costa Rica vs Tyskland Prognoser

Vår förutsägelse för Costa Rica vs Tyskland matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-12-01 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Costa Rica vs Tyskland?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Costa Rica vs Tyskland rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Costa Rica vs Tyskland?

Publicerad i Fotbolls-VM Taggar: ,