Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards

Cleveland Cavaliers vs Washington WizardsCleveland CavaliersWashington Wizards

🏀 2023-03-18 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards Förhandstitt

Matchen Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:30 GMT tid den 2023-03-18. Hemmalaget kommer med 44 segrar på de 72 senaste matcherna som spelats, medan Washington Wizards har ett 0.464 procentuellt facit i vinst på de 69 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 1 segrar på hemmaplan, medan Washington Wizards har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på 5.3 poäng, medan Washington Wizards har en genomsnittlig poängskillnad på -0.2 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 112.1 poäng i snitt för, 106.8 poäng i snitt mot
  • Washington Wizards: 113 poäng i snitt för, 113.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Washington Wizards

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Washington Wizards:

Datum Resultat
2023-02-07 Washington Wizards 91 – 114 Cleveland Cavaliers
2022-10-24 Cleveland Cavaliers – Washington Wizards
2022-02-27 Cleveland Cavaliers 92 – 86 Washington Wizards
2021-12-31 Washington Wizards 110 – 93 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Washington Wizards och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2023-03-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2023-03-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Washington Wizards match?

Publicerad i NBA Taggar: ,