Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings

Cleveland Cavaliers vs Sacramento KingsCleveland CavaliersSacramento Kings

🏀 2022-12-10 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings Förhandstitt

Matchen Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2022-12-10. Hemmalaget kommer med 16 segrar på de 25 senaste matcherna som spelats, medan Sacramento Kings har ett 0.565 procentuellt facit i vinst på de 23 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 1 segrar på hemmaplan, medan Sacramento Kings har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på 6.6 poäng, medan Sacramento Kings har en genomsnittlig poängskillnad på 3.3 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 111.5 poäng i snitt för, 104.9 poäng i snitt mot
  • Sacramento Kings: 119.3 poäng i snitt för, 116 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Sacramento Kings

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Sacramento Kings:

Datum Resultat
2022-11-10 Sacramento Kings 127 – 120 Cleveland Cavaliers
2022-01-11 Sacramento Kings 108 – 109 Cleveland Cavaliers
2021-12-12 Cleveland Cavaliers 117 – 103 Sacramento Kings
2021-03-28 Sacramento Kings 100 – 98 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Sacramento Kings och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2022-12-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2022-12-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Sacramento Kings match?

Publicerad i NBA Taggar: ,