Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic

Cleveland Cavaliers vs Orlando MagicCleveland CavaliersOrlando Magic

🏀 2023-10-13 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Förhandstitt

Matchen Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2023-10-13. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Orlando Magic har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 2 segrar på hemmaplan, medan Orlando Magic har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på -1 poäng, medan Orlando Magic har en genomsnittlig poängskillnad på 17 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 107 poäng i snitt för, 108 poäng i snitt mot
  • Orlando Magic: 122 poäng i snitt för, 105 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Orlando Magic

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Orlando Magic:

Datum Resultat
2023-04-07 Orlando Magic 94 – 118 Cleveland Cavaliers
2023-04-05 Orlando Magic 113 – 117 Cleveland Cavaliers
2022-12-03 Cleveland Cavaliers 107 – 96 Orlando Magic
2022-10-27 Cleveland Cavaliers 103 – 92 Orlando Magic

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Orlando Magic och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic som spelas i NBA den 2023-10-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic som spelas i NBA den 2023-10-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic match?

Publicerad i NBA Taggar: ,