Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies

Cleveland Cavaliers vs Memphis GrizzliesCleveland CavaliersMemphis Grizzlies

🏀 2023-02-03 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies Förhandstitt

Matchen Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2023-02-03. Hemmalaget kommer med 31 segrar på de 53 senaste matcherna som spelats, medan Memphis Grizzlies har ett 0.64 procentuellt facit i vinst på de 50 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 0 segrar på hemmaplan, medan Memphis Grizzlies har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på 4.4 poäng, medan Memphis Grizzlies har en genomsnittlig poängskillnad på 4.4 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 111.2 poäng i snitt för, 106.8 poäng i snitt mot
  • Memphis Grizzlies: 116.7 poäng i snitt för, 112.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Memphis Grizzlies

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Memphis Grizzlies:

Datum Resultat
2023-01-19 Memphis Grizzlies 115 – 114 Cleveland Cavaliers
2022-01-05 Cleveland Cavaliers 106 – 110 Memphis Grizzlies
2021-10-21 Memphis Grizzlies 132 – 121 Cleveland Cavaliers
2021-01-12 Cleveland Cavaliers 91 – 101 Memphis Grizzlies

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Memphis Grizzlies och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-02-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-02-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies match?

Publicerad i NBA Taggar: ,