Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers

Cleveland Cavaliers vs Indiana PacersCleveland CavaliersIndiana Pacers

🏀 2023-10-29 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers Förhandstitt

Matchen Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:30 GMT tid den 2023-10-29. Hemmalaget kommer med 1 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Indiana Pacers har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 1 segrar på hemmaplan, medan Indiana Pacers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på 1 poäng, medan Indiana Pacers har en genomsnittlig poängskillnad på 23 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 114 poäng i snitt för, 113 poäng i snitt mot
  • Indiana Pacers: 143 poäng i snitt för, 120 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Indiana Pacers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Indiana Pacers:

Datum Resultat
2023-10-21 Indiana Pacers 109 – 104 Cleveland Cavaliers
2023-04-03 Cleveland Cavaliers 115 – 105 Indiana Pacers
2023-02-05 Indiana Pacers 103 – 122 Cleveland Cavaliers
2022-12-30 Indiana Pacers 135 – 126 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Indiana Pacers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers som spelas i NBA den 2023-10-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers som spelas i NBA den 2023-10-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers match?

Publicerad i NBA Taggar: ,