Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets

Cleveland Cavaliers vs Denver NuggetsCleveland CavaliersDenver Nuggets

🏀 2023-11-20 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets Förhandstitt

Matchen Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2023-11-20. Hemmalaget kommer med 6 segrar på de 12 senaste matcherna som spelats, medan Denver Nuggets har ett 0.75 procentuellt facit i vinst på de 12 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Cleveland Cavaliers med 1 segrar på hemmaplan, medan Denver Nuggets har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Cleveland Cavaliers en genomsnittlig poängskillnad på -0.9 poäng, medan Denver Nuggets har en genomsnittlig poängskillnad på 7.1 poäng:

  • Cleveland Cavaliers: 110.3 poäng i snitt för, 111.2 poäng i snitt mot
  • Denver Nuggets: 114.1 poäng i snitt för, 107 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Cleveland Cavaliers och Denver Nuggets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Cleveland Cavaliers och Denver Nuggets:

Datum Resultat
2023-02-24 Cleveland Cavaliers 109 – 115 Denver Nuggets
2023-01-07 Denver Nuggets 121 – 108 Cleveland Cavaliers
2022-07-10 Cleveland Cavaliers 76 – 84 Denver Nuggets
2022-03-19 Cleveland Cavaliers 119 – 116 Denver Nuggets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Cleveland Cavaliers och Denver Nuggets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets som spelas i NBA den 2023-11-20 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets Prognoser

Vår prognos för matchen Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets som spelas i NBA den 2023-11-20 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cleveland Cavaliers vs Denver Nuggets match?

Publicerad i NBA Taggar: ,