Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves

Chicago Bulls vs Minnesota TimberwolvesChicago BullsMinnesota Timberwolves

🏀 2023-03-18 – NBA

 

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-03-18. Hemmalaget kommer med 31 segrar på de 68 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 70 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Chicago Bulls med 1 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Chicago Bulls en genomsnittlig poängskillnad på 0.7 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på -0.1 poäng:

  • Chicago Bulls: 113.2 poäng i snitt för, 112.5 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 115.5 poäng i snitt för, 115.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Chicago Bulls och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Chicago Bulls och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2022-12-19 Minnesota Timberwolves 150 – 126 Chicago Bulls
2022-04-11 Minnesota Timberwolves 120 – 124 Chicago Bulls
2022-02-12 Chicago Bulls 134 – 122 Minnesota Timberwolves
2021-08-12 Minnesota Timberwolves 78 – 59 Chicago Bulls

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Chicago Bulls och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-03-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-03-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Chicago Bulls vs Minnesota Timberwolves match?

Publicerad i NBA Taggar: ,