Chelsea vs Real Madrid

Chelsea vs Real MadridChelseaReal Madrid

⚽ 2023-04-18 – UEFA Champions League

 

Chelsea vs Real Madrid Förhandstitt

Matchen mellan Chelsea och Real Madrid kommer att ske den 2023-04-18. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare G. Potter och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Real Madrid har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Chelsea – Real Madrid, har Chelsea 1 segrar hemma, medan Real Madrid har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Chelsea: n/a
  • för Real Madrid: n/a

Resultat Mellan Chelsea och Real Madrid

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Chelsea och Real Madrid:

Datum Resultat
2022-04-12 Real Madrid 2 – 3 Chelsea
2022-04-06 Chelsea 1 – 3 Real Madrid
2021-05-05 Chelsea 2 – 0 Real Madrid
2021-04-27 Real Madrid 1 – 1 Chelsea

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Chelsea – Real Madrid.

Chelsea vs Real Madrid Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Chelsea vs Real Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Chelsea vs Real Madrid matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-04-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Chelsea vs Real Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Chelsea vs Real Madrid matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-04-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Chelsea vs Real Madrid?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Chelsea vs Real Madrid rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Chelsea vs Real Madrid?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,