Cagliari vs Udinese

Cagliari vs UdineseCagliariUdinese

⚽ 2023-09-17 – Serie A

 

Cagliari vs Udinese Förhandstitt

Matchen mellan Cagliari och Udinese kommer att ske den 2023-09-17. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 10:30 GMT. Laget leds av tränare C. Ranieri och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Udinese har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Cagliari – Udinese, har Cagliari 0 segrar hemma, medan Udinese har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Cagliari: n/a
  • för Udinese: n/a

Resultat Mellan Cagliari och Udinese

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Cagliari och Udinese:

Datum Resultat
2022-04-03 Udinese 5 – 1 Cagliari
2021-12-18 Cagliari 0 – 4 Udinese
2021-04-21 Udinese 0 – 1 Cagliari
2020-12-20 Cagliari 1 – 1 Udinese

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Cagliari – Udinese.

Cagliari vs Udinese Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Cagliari vs Udinese Prognoser

Vår förutsägelse för Cagliari vs Udinese matchen som spelas i Serie A den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Cagliari vs Udinese Prognoser

Vår förutsägelse för Cagliari vs Udinese matchen som spelas i Serie A den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Cagliari vs Udinese?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Cagliari vs Udinese rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cagliari vs Udinese?

Publicerad i Serie A Taggar: ,