Cadiz vs Deportivo Alavés

Cadiz vs Deportivo AlavésCadizDeportivo Alavés

⚽ 2023-08-14 – La Liga

 

Cadiz vs Deportivo Alavés Förhandstitt

Matchen mellan Cadiz och Deportivo Alavés kommer att ske den 2023-08-14. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare Sergio och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Deportivo Alavés har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Cadiz – Deportivo Alavés, har Cadiz 1 segrar hemma, medan Deportivo Alavés har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Cadiz: n/a
  • för Deportivo Alavés: n/a

Resultat Mellan Cadiz och Deportivo Alavés

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Cadiz och Deportivo Alavés:

Datum Resultat
2022-05-22 Deportivo Alavés 0 – 1 Cadiz
2021-10-23 Cadiz 0 – 2 Deportivo Alavés
2021-03-13 Deportivo Alavés 1 – 1 Cadiz
2021-01-10 Cadiz 3 – 1 Deportivo Alavés

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Cadiz – Deportivo Alavés.

Cadiz vs Deportivo Alavés Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Cadiz vs Deportivo Alavés Prognoser

Vår förutsägelse för Cadiz vs Deportivo Alavés matchen som spelas i La Liga den 2023-08-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Cadiz vs Deportivo Alavés Prognoser

Vår förutsägelse för Cadiz vs Deportivo Alavés matchen som spelas i La Liga den 2023-08-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Cadiz vs Deportivo Alavés?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Cadiz vs Deportivo Alavés rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cadiz vs Deportivo Alavés?

Publicerad i La Liga Taggar: ,