Brøndby vs Randers

Brøndby vs RandersBrøndbyRanders

⚽ 2023-09-03 – Superliga

 

Brøndby vs Randers Förhandstitt

Matchen mellan Brøndby och Randers kommer att ske den 2023-09-03. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare J. Sørensen och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Randers har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brøndby – Randers, har Brøndby 0 segrar hemma, medan Randers har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brøndby: N. Vallys(1 goals/match);
  • för Randers: n/a

Resultat Mellan Brøndby och Randers

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brøndby och Randers:

Datum Resultat
2023-05-07 Randers 1 – 3 Brøndby
2023-04-23 Brøndby 0 – 4 Randers
2022-10-09 Randers 2 – 3 Brøndby
2022-09-11 Brøndby 2 – 2 Randers

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brøndby – Randers.

Brøndby vs Randers Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brøndby vs Randers Prognoser

Vår förutsägelse för Brøndby vs Randers matchen som spelas i Superliga den 2023-09-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brøndby vs Randers Prognoser

Vår förutsägelse för Brøndby vs Randers matchen som spelas i Superliga den 2023-09-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brøndby vs Randers?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brøndby vs Randers rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brøndby vs Randers?

Publicerad i Superliga Taggar: ,