Brentford vs Leicester City

Brentford vs Leicester CityBrentfordLeicester City

⚽ 2023-03-18 – Premier League

 

Brentford vs Leicester City Förhandstitt

Matchen mellan Brentford och Leicester City kommer att ske den 2023-03-18. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare T. Frank och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Leicester City har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brentford – Leicester City, har Brentford 0 segrar hemma, medan Leicester City har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brentford: n/a
  • för Leicester City: n/a

Resultat Mellan Brentford och Leicester City

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brentford och Leicester City:

Datum Resultat
2022-08-07 Leicester City 2 – 2 Brentford
2022-03-20 Leicester City 2 – 1 Brentford
2021-10-24 Brentford 1 – 2 Leicester City
2021-01-24 Brentford 1 – 3 Leicester City

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brentford – Leicester City.

Brentford vs Leicester City Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brentford vs Leicester City Prognoser

Vår förutsägelse för Brentford vs Leicester City matchen som spelas i Premier League den 2023-03-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brentford vs Leicester City Prognoser

Vår förutsägelse för Brentford vs Leicester City matchen som spelas i Premier League den 2023-03-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brentford vs Leicester City?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brentford vs Leicester City rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brentford vs Leicester City?

Publicerad i Premier League Taggar: ,