Brentford vs Burnley

Brentford vs BurnleyBrentfordBurnley

⚽ 2023-10-21 – Premier League

 

Brentford vs Burnley Förhandstitt

Matchen mellan Brentford och Burnley kommer att ske den 2023-10-21. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare T. Frank och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Burnley har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brentford – Burnley, har Brentford 1 segrar hemma, medan Burnley har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brentford: n/a
  • för Burnley: n/a

Resultat Mellan Brentford och Burnley

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brentford och Burnley:

Datum Resultat
2022-03-12 Brentford 2 – 0 Burnley
2021-10-30 Burnley 3 – 1 Brentford
2016-01-15 Brentford 1 – 3 Burnley
2015-08-22 Burnley 1 – 0 Brentford

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brentford – Burnley.

Brentford vs Burnley Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brentford vs Burnley Prognoser

Vår förutsägelse för Brentford vs Burnley matchen som spelas i Premier League den 2023-10-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brentford vs Burnley Prognoser

Vår förutsägelse för Brentford vs Burnley matchen som spelas i Premier League den 2023-10-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brentford vs Burnley?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brentford vs Burnley rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brentford vs Burnley?

Publicerad i Premier League Taggar: ,