Brentford vs AFC Bournemouth

Brentford vs AFC BournemouthBrentfordAFC Bournemouth

⚽ 2023-09-02 – Premier League

 

Brentford vs AFC Bournemouth Förhandstitt

Matchen mellan Brentford och AFC Bournemouth kommer att ske den 2023-09-02. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare T. Frank och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan AFC Bournemouth har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brentford – AFC Bournemouth, har Brentford 2 segrar hemma, medan AFC Bournemouth har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brentford: B. Mbeumo(1 goals/match);
  • för AFC Bournemouth: n/a

Resultat Mellan Brentford och AFC Bournemouth

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brentford och AFC Bournemouth:

Datum Resultat
2023-01-14 Brentford 2 – 0 AFC Bournemouth
2022-10-01 AFC Bournemouth 0 – 0 Brentford
2021-05-22 Brentford 3 – 1 AFC Bournemouth
2021-05-17 AFC Bournemouth 1 – 0 Brentford

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brentford – AFC Bournemouth.

Brentford vs AFC Bournemouth Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brentford vs AFC Bournemouth Prognoser

Vår förutsägelse för Brentford vs AFC Bournemouth matchen som spelas i Premier League den 2023-09-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brentford vs AFC Bournemouth Prognoser

Vår förutsägelse för Brentford vs AFC Bournemouth matchen som spelas i Premier League den 2023-09-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brentford vs AFC Bournemouth?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brentford vs AFC Bournemouth rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brentford vs AFC Bournemouth?

Publicerad i Premier League Taggar: ,