Brasilien vs Schweiz

Brasilien vs SchweizBrasilienSchweiz

⚽ 2022-11-28 – Fotbolls-VM

 

Brasilien vs Schweiz Förhandstitt

Matchen mellan Brasilien och Schweiz kommer att ske den 2022-11-28. Mötet i Fotbolls-VM kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare Tite och kommer med 5 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Schweiz har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brasilien – Schweiz, har Brasilien 0 segrar hemma, medan Schweiz har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brasilien: n/a
  • för Schweiz: n/a

Resultat Mellan Brasilien och Schweiz

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brasilien och Schweiz:

Datum Resultat
2018-06-17 Brasilien 1 – 1 Schweiz
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brasilien – Schweiz.

Brasilien vs Schweiz Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brasilien vs Schweiz Prognoser

Vår förutsägelse för Brasilien vs Schweiz matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-11-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brasilien vs Schweiz Prognoser

Vår förutsägelse för Brasilien vs Schweiz matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-11-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brasilien vs Schweiz?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brasilien vs Schweiz rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brasilien vs Schweiz?

Publicerad i Fotbolls-VM Taggar: ,