Boston Celtics vs Toronto Raptors

Boston Celtics vs Toronto RaptorsBoston CelticsToronto Raptors

🏀 2023-04-08 – NBA

 

Boston Celtics vs Toronto Raptors Förhandstitt

Matchen Boston Celtics vs Toronto Raptors som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:30 GMT tid den 2023-04-08. Hemmalaget kommer med 55 segrar på de 80 senaste matcherna som spelats, medan Toronto Raptors har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 80 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Boston Celtics med 1 segrar på hemmaplan, medan Toronto Raptors har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Boston Celtics en genomsnittlig poängskillnad på 6.4 poäng, medan Toronto Raptors har en genomsnittlig poängskillnad på 1.6 poäng:

  • Boston Celtics: 117.9 poäng i snitt för, 111.5 poäng i snitt mot
  • Toronto Raptors: 112.9 poäng i snitt för, 111.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Boston Celtics och Toronto Raptors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Boston Celtics och Toronto Raptors:

Datum Resultat
2023-04-06 Boston Celtics 97 – 93 Toronto Raptors
2023-01-21 Toronto Raptors 104 – 106 Boston Celtics
2022-12-06 Toronto Raptors 110 – 116 Boston Celtics
2022-10-15 Toronto Raptors – Boston Celtics

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Boston Celtics vs Toronto Raptors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Boston Celtics vs Toronto Raptors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Boston Celtics och Toronto Raptors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Boston Celtics vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2023-04-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Boston Celtics vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2023-04-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Boston Celtics vs Toronto Raptors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Boston Celtics vs Toronto Raptors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Boston Celtics vs Toronto Raptors match?

Publicerad i NBA Taggar: ,