Boston Celtics vs Portland Trail Blazers

Boston Celtics vs Portland Trail BlazersBoston CelticsPortland Trail Blazers

🏀 2023-03-09 – NBA

 

Boston Celtics vs Portland Trail Blazers Förhandstitt

Matchen Boston Celtics vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2023-03-09. Hemmalaget kommer med 45 segrar på de 66 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.477 procentuellt facit i vinst på de 65 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Boston Celtics med 0 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Boston Celtics en genomsnittlig poängskillnad på 5.2 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på -0.7 poäng:

  • Boston Celtics: 117.7 poäng i snitt för, 112.5 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 114.9 poäng i snitt för, 115.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Boston Celtics och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Boston Celtics och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2022-01-22 Boston Celtics 105 – 109 Portland Trail Blazers
2021-12-05 Portland Trail Blazers 117 – 145 Boston Celtics
2021-05-03 Boston Celtics 119 – 129 Portland Trail Blazers
2021-04-14 Portland Trail Blazers 115 – 116 Boston Celtics

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Boston Celtics vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Boston Celtics vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Boston Celtics och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Boston Celtics vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2023-03-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Boston Celtics vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2023-03-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Boston Celtics vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Boston Celtics vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Boston Celtics vs Portland Trail Blazers match?

Publicerad i NBA Taggar: ,