Boston Celtics vs New York Knicks

Boston Celtics vs New York KnicksBoston CelticsNew York Knicks

🏀 2023-03-06 – NBA

 

Boston Celtics vs New York Knicks Förhandstitt

Matchen Boston Celtics vs New York Knicks som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2023-03-06. Hemmalaget kommer med 45 segrar på de 64 senaste matcherna som spelats, medan New York Knicks har ett 0.585 procentuellt facit i vinst på de 65 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Boston Celtics med 1 segrar på hemmaplan, medan New York Knicks har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Boston Celtics en genomsnittlig poängskillnad på 5.4 poäng, medan New York Knicks har en genomsnittlig poängskillnad på 3.1 poäng:

  • Boston Celtics: 117.5 poäng i snitt för, 112.1 poäng i snitt mot
  • New York Knicks: 115.2 poäng i snitt för, 112.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Boston Celtics och New York Knicks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Boston Celtics och New York Knicks:

Datum Resultat
2023-02-28 New York Knicks 109 – 94 Boston Celtics
2023-01-27 Boston Celtics – New York Knicks
2022-11-06 New York Knicks 118 – 133 Boston Celtics
2022-01-09 Boston Celtics 99 – 75 New York Knicks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Boston Celtics vs New York Knicks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Boston Celtics vs New York Knicks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Boston Celtics och New York Knicks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Boston Celtics vs New York Knicks Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs New York Knicks som spelas i NBA den 2023-03-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Boston Celtics vs New York Knicks Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs New York Knicks som spelas i NBA den 2023-03-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Boston Celtics vs New York Knicks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Boston Celtics vs New York Knicks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Boston Celtics vs New York Knicks match?

Publicerad i NBA Taggar: ,