Borussia M’gladbach vs Bayer Leverkusen

Borussia M’gladbach vs Bayer LeverkusenBorussia M'gladbachBayer Leverkusen

⚽ 2023-08-26 – Bundesliga

 

Borussia M’gladbach vs Bayer Leverkusen Förhandstitt

Matchen mellan Borussia M’gladbach och Bayer Leverkusen kommer att ske den 2023-08-26. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare G. Seoane och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Bayer Leverkusen har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Borussia M’gladbach – Bayer Leverkusen, har Borussia M’gladbach 0 segrar hemma, medan Bayer Leverkusen har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Borussia M’gladbach: K. Itakura(1 goals/match);N. Ngoumou(1 goals/match);T. Čvančara(2 goals/match);
  • för Bayer Leverkusen: J. Tah(1 goals/match);J. Frimpong(1 goals/match);F. Wirtz(1 goals/match);

Resultat Mellan Borussia M’gladbach och Bayer Leverkusen

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Borussia M’gladbach och Bayer Leverkusen:

Datum Resultat
2023-05-21 Bayer Leverkusen 2 – 2 Borussia M’gladbach
2023-01-22 Borussia M’gladbach 2 – 3 Bayer Leverkusen
2022-01-15 Borussia M’gladbach 1 – 2 Bayer Leverkusen
2021-08-21 Bayer Leverkusen 4 – 0 Borussia M’gladbach

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Borussia M’gladbach – Bayer Leverkusen.

Borussia M’gladbach vs Bayer Leverkusen Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Borussia M'gladbach vs Bayer Leverkusen Prognoser

Vår förutsägelse för Borussia M'gladbach vs Bayer Leverkusen matchen som spelas i Bundesliga den 2023-08-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Borussia M'gladbach vs Bayer Leverkusen Prognoser

Vår förutsägelse för Borussia M'gladbach vs Bayer Leverkusen matchen som spelas i Bundesliga den 2023-08-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Borussia M’gladbach vs Bayer Leverkusen?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Borussia M’gladbach vs Bayer Leverkusen rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Borussia M’gladbach vs Bayer Leverkusen?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,