Borussia Dortmund vs Newcastle United

Borussia Dortmund vs Newcastle UnitedBorussia DortmundNewcastle United

⚽ 2023-11-07 – UEFA Champions League

 

Borussia Dortmund vs Newcastle United Förhandstitt

Matchen mellan Borussia Dortmund och Newcastle United kommer att ske den 2023-11-07. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 17:45 GMT. Laget leds av tränare E. Terzić och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Newcastle United har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Borussia Dortmund – Newcastle United, har Borussia Dortmund 0 segrar hemma, medan Newcastle United har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Borussia Dortmund: n/a
  • för Newcastle United: n/a

Resultat Mellan Borussia Dortmund och Newcastle United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Borussia Dortmund och Newcastle United:

Datum Resultat
2023-10-25 Newcastle United 0 – 1 Borussia Dortmund
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Borussia Dortmund – Newcastle United.

Borussia Dortmund vs Newcastle United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Borussia Dortmund vs Newcastle United Prognoser

Vår förutsägelse för Borussia Dortmund vs Newcastle United matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-11-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Borussia Dortmund vs Newcastle United Prognoser

Vår förutsägelse för Borussia Dortmund vs Newcastle United matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-11-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Borussia Dortmund vs Newcastle United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Borussia Dortmund vs Newcastle United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Borussia Dortmund vs Newcastle United?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,